Για τον εμπλουτισμένο κειμενογράφο της HTML

Διαθεσιμότητα: Έχετε απενεργοποιήσει τον επεξεργαστή HTML κειμένου στο προφίλ σας

Ο εμπλουτισμένος κειμενογράφος της HTML παρέχει ένα περιβάλλον επεξεργασίας κειμένου ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα σας για να σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε κείμενο με διαισθητικό τρόπο, και να παράγετε HTML κώδικα.

Εκτός από το να μορφοποιεί κείμενο , αυτός ο κειμενογράφος παρέχει έναν αριθμό επιπλέον χαρακτηριστικών που μπορεί να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμα.

Επικολλήστε κείμενο από άλλες εφαρμογές

  Μπορείτε να αποκόψετε και να επικολλήσετε εμπλουτισμένο κείμενο από άλλες εφαρμογές των Windows όπως το Microsoft Word απευθείας σε αυτό τον επεξεργαστή κειμένου, και ο σχηματισμός του κειμένου θα κρατηθεί. Απλά χρησιμοποιείστε τα κανονικά κουμπία για αποκοπή και επικόλληση στον περιηγητή σας (ή Control-C και Control-V).

Εισάγοντας εικόνες

  Εαν έχετε εικόνες που εμφανίζονται είδη σε κάποια ιστοσελίδα και είναι προσβάσιμες μέσω ενός συνδέσμου, μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτές τις εικόνες στα κείμενα σας χρησιμοποιώντας το κουμπί "Εισαγωγή Εικόνας".

Εισάγοντας πίνακες

  Για να προσθέσετε διάταξη στα κείμενα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Εισαγωγή Πίνακα" από τη γραμμή εργαλείων.

Εισάγοντας συνδέσμους

  Για να δημιουργήσετε ένα καινούργιο σύνδεσμο, καταρχήν εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε να γίνει σύνδεσμος. Στην συνέχεια επιλέξτε το και πατήστε στο κουμπί των συνδέσμων στην γραμμή εργαλείων. Γράψτε τη δικτυακή διεύθυνση στην οποία θέλετε να οδηγεί ο σύνδεσμος σας.

Εισάγοντας φατσούλες (emoticons)

  Για να εισαγάγετε αυτά τα μικρά εικονίδια στα κείμενα σας, πατήστε σε ένα από αυτά στην γραμμή εργαλείων. Θα εμφανιστεί μια λίστα που σας επιτρέπει να διαλέξετε από τα ακόλουθα εικονίδια. (Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον αντίστοιχο κώδικα απευθείας στο κείμενο σας και θα μετασχηματιστεί αργότερα όταν το κείμενο σας θα εμφανιστεί).

  χαμόγελο :-)
  μεγάλο χαμόγελο - γέλιο :-D
  κλείσιμο ματιού ;-)
  ανάμεικτο :-/
  σκεπτικό V-.
  γλώσσα έξω :-P
  χαλαρό B-)
  έγκριση ^-)
  ορθάνοικτα μάτια 8-)
  έκπληξη 8-o
  λύπη :-(
  στενοχώρια 8-.
  κοκκίνισμα από ντροπή :-I
  φιλία :-X
  κλόουν :o)
  μαύρο μάτι P-|
  θυμός 8-[
  νεκρός xx-P
  νυσταγμένος |-.
  διαβολικός }-]

Ταξινόμηση όλων των αρχείων βοήθειας
Προβολή αυτής της βοήθειας στη γλώσσα: English