Τύπος πληροφοριας

Οι πηγές πληροφοριών είναι οποιουδήποτε περιεχομένου μπορείτε να φανταστείτε. Αυτοί είναι οι διάφορετικοί τύποι, οι οποίοι καθορίζουν κυρίως τον τρόπο με το οποίο θα προσπελαύνονται τα περιεχόμενα:

Απλό κείμενο - Ο ευκολότερος τύπος. Μπορείτε απλά να γράψετε (επεξεργαστείτε) τη σελίδα μέσα σε μία φόρμα στην επόμενη σελίδα. Μερικά από αυτά που θα γράψετε θα ξανασχηματιστούν αυτόματα, όπως ακριβώς και στις δημοσιεύσεις στις ομάδες συζητήσεων. Δείτε την βοήθεια για την πληκρολόγηση κειμένου: Βοήθεια με Πώς να γράψετε κείμενο (νέο παράθυρο)

HTML κείμενο - για πίο προχωρημένους χρήστες. Καμία αυτόματη διάταξη δεν εκτελείται, πρέπει να τα κάνετε όλα μόνοι σας χρησιμοποιώντας HTML κώδικα.

Αναφορά - μια ακαδημαϊκή αναφορά σε ένα περιοδικό ή ένα βιβλίο.

Επαναφορτωμένο αρχείο - εμφανίζει οποιοδήποτε αρχείο έχετε φέρει στο μάθημα. Δές το τμήμα "Αρχεία".

Σύνδεσμος δικτύου - Ένας σύνδεσμος κάπου στο διαδίκτυο. Όταν κάποιος κάνει κλίκ σε αυτή την πηγή πληροφοριών θα μεταφερθεί έξα από το μάθημα (η σελίδα που θέλετε θα γεμίσει το παράθυρο του browser).

Ιστοσελίδα - Ένας σύνδεσμος κάπου στο διαδίκτυο. Όπως ο προηγούμενος τύπος, αυτό θα εμφανίσει μια ιστοσελίδα. Αντίθετα με τον προηγούμενο τύπο όμως, η σελίδα θα εμφανιστεί μέσα σε ένα frame, σαν να ήταν ενοποιημένη με το μάθημα.

Πρόγραμμα - ένα εξωτερικό πρόγραμμα που θέλει να του περαστούν πληροφορίες σχετικά με το με τον τρέχοντα χρήστη του Moodle και το τρέχον μάθημα. Αυτό επιτρέπει σε εξωτερικές εφαρμογές του δικτύου να συνεργάζονται με το Moodle.

Ταξινόμηση όλων των αρχείων βοήθειας
Προβολή αυτής της βοήθειας στη γλώσσα: English